Stationsstraat 46A | 3851NJ Ermelo | (0341) 552504

Team Kapsalon De Bruin

Ons kappers team bestaat uit drie medewerkers, Cynthia, Anita en Maureen.

Cynthia Arends-Walet: bij mijn ouders in de kapsalon ben ik in 1995 begonnen. Na een leerzame periode en fijne samenwerking, heb ik in 2011 de zaak overgenomen van mijn ouders en hiermee is inmiddels al weer de 4e generatie aanwezig in Kapsalon De Bruin.

Anita werkt het langst bij ons. Zij is begonnen als leerling in 1989 en nog door mijn moeder opgeleid. Na jarenlang full-time te hebben gewerkt, werkt zij nu nog 1½ dag in de week.

Maureen is sinds 2007 in dienst. Ook zij is begonnen als leerling-kapster via het leerling-wezen en naast haar opleiding heb ik haar begeleid tot volleerd kapster. In 2011 heeft zij haar opleiding afgerond.

Jeanette van Bessen is sinds 2017 gevestigd bij ons in de zaak met haar pedicure praktijk. Zij is volledig gediplomeerd pedicure en kan uw voeten heerlijk verzorgen.

Wij gaan geregeld naar presentaties van nieuwe haarmode-lijnen. Deze worden twee keer per jaar georganiseerd. Verder hebben wij regelmatig trainingsavonden waar diverse bedrijven ons bijscholen in nieuwe technieken en theorieën. Op deze manier blijven wij volledig bij de tijd.