Blog

foto blog (1).jpg

In het 2e kwartaal van dit jaar staat kleuren centraal.

Er zijn veel vragen die je over kleuren kan stellen. Hoe vaak moet ik mijn haar kleuren? Hoe hou ik de kleur mooi in mijn haar? Ik heb grijs haar zal ik het wel of niet kleuren? En pakt er wel kleur op mijn grijze haren?  Allemaal vragen die je aan ons mag vragen in de kapsalon en waar wij het antwoord op weten!!!

Wij hebben als kleurmerk So color en Color sync van Matrix. Dit is een Amerikaans merk. De kleuren die wij kunnen maken met dit merk zijn eindeloos. Bij de So color hebben we een extra dekkende kleurlijn om zelfs de moeilijkste  grijze haren te kleuren. Maar ze hebben ook een  kleur lijn die  de grijze dekt die  loopt van blond tot zwart, van natuur warm tot koper rood en een hele mooie kleur die ze ook hebben is mocca. In de mocca hebben we ook nog vele verschillende tinten. Zoals mocca goud, mocca koper of mocca as en nog veel meer. Er is ook een semi permanente kleuring. De Color sync. Deze lijn gebruiken wij om al reeds gekleurde punten weer op te frissen of een kleur te maken die langzaam weer uit het haar te wassen is. Deze kleur is ammonia vrij en bevat ceramiden om te helpen het haar te versterken, de poreusheid in balans te houden en de conditie van het haar te herstellen. De color sync kleurlijn heeft ook alle kleuren die je maar kan bedenken. Van as, koper, natuur, goud, parel en mocca.

We hebben deze maand ook een actie als u het haar bij ons komt kleuren. Vraag er naar in de kapsalon.

Om je gekleurde haar mooi te houden is verzorging heel belangrijk. Daarom hebben we dit kwartaal een mooie aanbieding in de shampoo en maskers. Als u een shampoo koopt krijgt u er een masker of leave-inn masker gratis bij.

Ook een goede versteviging is heel belangrijk. Door te veel warmte op het haar door bv. een styltang of een föhn kan de kleur uit je haar verdwijnen. Door een goede bescherming met een versteviging kan je dit voorkomen.  Daarom hebben we dit kwartaal 3 van onze favoriete verstevigingen ook als actie. De setting spray, stay controle en de curly glaze. Op deze 3 verstevigingen krijgt u dit kwartaal 35% voordeel.

foto blog (2).jpg
193