Over ons

Kapsalon de Bruin is....

een bedrijf met een rijke historie. Toen mijn oma en opa de kapsalon in 1946 overnamen van ome Henk en tante Cor Lubbers waren er 4 kapsalons in heel Ermelo. Nu zijn er met de tijd wel een paar bijgekomen.  Ook al bestaan we al heel wat jaren wil dat niet zeggen dat wij verouderd zijn. Onze technieken en onze creatieviteit is tijdloos. Wij luisteren naar de wensen en door advies en onze kennis komen wij samen tot een mooi eind resultaat. Klassiek of trendy elke klant wordt professioneel gekapt. 

 

Onze kapsalon is een erkend leerbedrijf. Wij leiden leerling kapsters op tot volleerde kapsters. Het is erg leuk dat wij onze kennis kunnen door geven aan de nieuwe generatie kapsters. 

20240413_133553.jpg

Wij hebben een stoel te huur in de kapsalon.

Wil jij meer informatie mail naar info@kapsalondebruin.nl of bel naar de kapsalon op 0341-552504 en vraag naar Cynthia.

Stoel te huur bij kapsalon de Bruin.jpg
foto-48

Sinds 2018 zit Pure Jeannette gevestigd in het pand van kapsalon de Bruin. In de schoonheidssalon kunt u terecht voor een pedicure, gezichtsbehandeling of ontspanningsmassage.

Via de website www.pure-jeannette.nl  kunt u kijken naar verschillende behandelingen en mogelijkheden. Het is ook mogelijk zelf online reservering maken. Wilt u een pedicure of schoonheidsbehandeling samen met een kappersbehandeling dan kunt u contact opnemen met Pure Jeannette 06-4755026 of  kapsalon de Bruin 0341-552504.

Pure Jeannette is van dinsdag t/m vrijdag geopend.

191